Tuesday , November 29 2022

Papan Chilibar, actorul din filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", a murit de leucemie

Papan Chilibar, actorul amator din filmul “Eu când vreau să fluier, fluier”, a murit de leucemie la doar 22 de ani. Tânărul era în stare generală foarte gravă şi fusese externat duminică de la Institutul Fundeni, la cererea familiei.
Cea care a anunţat decesul actorului a fost Ada Condeescu, actriţa principală din filmul premiat la Berlin. Aceasta a postat pe Facebook următorul mesaj: “În memoria lui Papan Chilibar, prietenul nostru”, potrivit libertatea.ro.
Papan Chilibar a fost internat la începutul acestui an fiind suspect de lecucemie. Diagnosticul pus iniţial de medici s-a confirmat, boala agravându-se în ultima perioadă.
Papan Chilibar a fost condamnat, în luna martie 2011, de instanţa Judecătoriei Sectorului 3 la un an şi nouă luni de închisoare cu executare, în dosarul în care era acuzat de furt.
Procurorii au stabilit că, în perioada 8-11 ianuarie, şase persoane ar fi pătruns în sediul unei firme din Bucureşti, de unde ar fi luat 500 de euro, şase telefoane mobile şi bunuri, în valoare de 4.000 de lei. Papan Chilibar este acuzat că pătruns o singură dată în sediul firmei, alături de alte trei persoane, unde ar fi spart un seif din care au luat patru telefoane mobile.
Florin Şerban, regizorul filmului “Eu când vreau să fluier, fluier”, spunea despre Papan că era special, “impresionant de talentat, deoarece nu avea nevoie de şcoală de actorie”.
“Nu credeau că un ţigan ca eu să ajung să joc într-un film, să fie filmul atât de bun. Ştiţi, acolo nu par că joc, acolo par că e o scenă adevarată, că e ceva real care se întâmplă”, povestea Papan. “Nu pot să spun că chiar mi s-a schimbat viaţa, oricum parcă sunt privit altfel. Nu pot să spun că sunt privit altfel, dar lumea e mai vorbareaţă cu mine. Simt că am făcut ceva bun şi îmi place, e cea mai tare experienţă din viaţa mea”, a adăugat el.
Nu voia să spună în ce clasă era. “Am o clasă foarte jos… Înţelegeţi…”. “Muncesc cu ziua, umblu pe stradă la noi pe acolo, car, merg cu cine e nevoie la marfă, să ajut la flori, orice există la munca de jos, eu fac. Am şi furat, am spart o casă.. Cu domnul Şerban, aşa mă gândeam eu, dacă e adevărat ce spunea el, că vrea să facă un film, mă gîndeam că ne scoate din puşcarie.. Ce a şi făcut”.
Ce-şi dorea cel mai tare? “Să am în fiecare zi covorul roşu.. Am mai văzut şi la tv, am mai auzit dar eu îmi imaginam altfel, mult mai alfel, dar atunci când am călcat eu pe covorul roşu s-au creeat nişte emoţii în mine.. a fost mişto, mult mai tare decât mi-am imaginat”.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …