Sunday , November 27 2022

Pandele deconspiră salariul lui Firea: 500.000 de lei de la Intact

Primarul din Voluntari şi-a publicat declaraţia de avere. Potrivit documentului, soţia sa, Gabriela Vrânceanu Firea, a câştigat circa 500.000 de lei din drepturi de autor de la trustul Intact.
Primarul din Voluntari are în proprietate patru terenuri, Gabriela Vrânceanu Firea deţine cu două mai mult, conform ultimei declaraţii de avere a lui Florentin Pandele. Primarul are o casă de locuit, proaspăta sa soţie are două imobile cu aceeaşi destinaţie. Vedeta de la intact are bijuterii de 100.000 de euro, tablouri de 80.000 de euro şi o maşină, în timp ce Pandele nu deţine nici măcar un autoturism pe perosană fizică, potrivit aceleiaşi surse.
Discrepanţele sunt cu mult mai mari atunci când vine vorba de venituri. Firea are deschise 11 conturi, doupă credite şi a împrumutat trei persoane cu sume importante de bani, iar Florentin Pandele are doar un credit de rambursat. Ca primar, Florentin Pandele a obţinut un venit anual de 30.498 de lei, înm timp ce Gabriela Vrânceanu Firea a încasat peste 500.000 de lei din drepturi de autor.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …