Wednesday , May 12 2021

Palatul princiar din Monaco a CONFIRMAT VESTEA: Prinţesa Charlene aşteaptă gemeni

charlene albert monaco

Prinţesa Charlene de Monaco este însărcinată cu gemeni, iar bebeluşii vor veni pe lume la sfârşitul acestui an, a anunţat, joi, palatul princiar monegasc, confirmând astfel informaţiile vehiculate în ultimele săptămâni în presa internaţională.
“Prinţul şi Prinţesa de Monaco sunt fericiţi să confirme faptul că vor deveni părinţii unor gemeni, care se vor naşte la sfârşitul anului”, a precizat palatul princiar din Monaco.
Prinţul Albert al II-lea şi soţia lui au anunţat la sfârşitul lunii mai că prinţesa este însărcinată şi cuplul aşteaptă cu nerăbdarea venirea pe lume a primului lor copil.
Într-un interviu acordat tabloidului britanic Hello, prinţesa Charlene a declarat: “Mă simt în plină formă”.
Albert al II-lea, fiul prinţului Rainier al III-lea şi al actriţei Grace Kelly, s-a căsătorit cu Charlene Wittstock în cadrul unei ceremonii spectaculoase, organizată în 2011 în principatul Monaco, la care au participat 800 de invitaţi.
Înainte de căsătoria ei cu prinţul Albert al II-lea, care face parte din Casa regală Grimaldi, ai cărei membri au domnit din anul 1297, Charlene Wittstock a fost campioană de nataţie în ţara ei natală, Africa de Sud.
Albert al II-lea, în vârstă de 56 de ani, a fost multă vreme burlac, dar are doi copii, pe care i-a recunoscut oficial, din relaţii anterioare – fiica Jazmin Grace Grimaldi, născută în 1992, din relaţia cu Tamara Rotolo, şi fiul Alexandre Coste, născut în 2003 din relaţia cu togoleza Nicole Coste.
Vreme de mulţi ani, Albert al II-lea a refuzat să o recunoască pe Jazmin, în prezent în vârstă de 22 de ani, dar a fost nevoit să facă acest lucru, după ce a efectuat un test de paternitate în 2006. Cu toate acestea, suveranul monegasc nu s-a prezentat la ceremonia de absolvire a fiicei sale, organizată la Universitatea Fordham în luna mai, preferând să participe la o prezentare de modă a casei Louis Vuitton.
Jazmin şi Alexandre nu deţin însă statutul de “copil legitim” şi nu vor putea fi incluşi în ordinea de succesiune de la tronul monegasc.
 
 

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …