Tuesday , October 3 2023

Ozzy Osbourne vrea sa se retraga din muzica dupa ce va înregistra un ultim album cu Black Sabbath

.
Rockerul britanic Ozzy Osbourne a sugerat într-un interviu recent c\ inten]ioneaz\ s\ se retrag\ din muzic\ dup\ ce va înregistra un nou [i ultim album cu trupa Black Sabbath, informeaz\ femalefirst.co.uk.
Ozzy Osbourne a declarat c\ a discutat cu Bill Ward, tobo[arul trupei Black Sabbath, despre posibilitatea unei reuniri a grupului, ad\ugând cu aceast\ ocazie c\ sper\ s\ îi conving\ [i pe ceilal]i doi membri ai trupei – Tony Iommi [i Geezer Butler – s\ se implice în acest proiect.
“Vorbim unul cu cel\lalt [i acesta este un lucru bun. Nu ne mai cert\m. Am vorbit asear\ cu Bill Ward. Va trebui s\ vorbesc [i cu ceilal]i doi”, a declarat Ozzy Osbourne pentru Pittsburgh Tribune-Review.
Ozzy a m\rturisit c\ î[i dore[te foarte mult s\ înregistreze un ultim album al\turi de fo[tii s\i colegi din trupa care l-a f\cut celebru.
“Încerc s\ fac lucrurile corect de aceast\ dat\. Mi-ar pl\cea extrem de mult s\ lansez un nou album Black Sabbath care s\ fie senza]ional. Ar fi lucrul care mi-ar completa via]a, toat\ existen]a, care ar face ca lucrurile s\ se închid\ armonios pentru mine”, a ad\ugat rockerul britanic.
Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiin]at\ în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitar\), Geezer Butler (bas) [i Bill Ward (tobe [i percu]ie).
Albumul solo “No More Tears”, lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platin\ în Statele Unite ale Americii [i a avut parte de o primire c\lduroas\ din partea publicului [i a criticilor de specialitate. Urm\toarele albume – “Ozzmosis” (1995), “Down to Earth” (2001), “Under Cover” (2005), “Black Rain” (2007), de[i nu au mai avut acela[i succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.
Ozzy Osbourne va concerta pe 2 octombrie, la Bucure[ti, la Zone Arena. Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului s\u album “Scream”, care a fost lansat pe 15 iunie.

Vezi si

Filme și seriale noi în luna octombrie pe Netflix

În luna octombrie Netflix propune o listă de filme și seriale noi pe care nu …