Sunday , May 26 2024

Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Corina Chiriac au făcut amor în faţa muncitorilor. Artista dezminte

“Am avut multe iubite, dar marea mea dragoste a fost Corina Chiriac”, a dezvăluit Ovidiu Lipan Ţăndărică.
Toboşarul Ovidiu Lipan Ţăndărică a declarat că marea lui dragoste a fost cântăreaţa Corina Chiriac, potrivit ziarulnational.com.
Un fost zidar a povestit că, în urmă cu aproximativ 30 de ani, când Ţăndărică şi Corina formau un cuplu, i-a văzut în timp ce făceau sex. „Vizavi de blocul în care locuia Ţăndărică ridicam o altă construcţie. I-am văzut de multe ori făcînd dragoste pe balcon”, spune fostul zidar.
Ţăndărică a confirmat experienţa: „Da, aşa este. Asta se întâmpla prin anii ’72-’73. Dar să nu vorbim de Corina, pentru că era mare dragoste cu ea. Am fost împreună patru ani”.
Corina Chiriac spune că nu e nimic adevărat şi vrea să dea în judecată publicaţia: “Am văzut materialul şi ce trebuia să înţeleg, că noi am ieşit pe şantier şi ne-am tras-o în faţa muncitorilor? Ce înseamnă acest lucru? Vreau să-l cunosc pe acel zidar care a declarat aceste lucruri, să-l duc în biserică şi să-l întreb: “Bă, m-ai văzut tu pe balcon în timp ce făceam sex pe balcon? Păi ce eram câine să ies în grădină? Eu întotdeauna am avut bani ca să-mi cumpăr o cameră la hotel, aşa că nu era nevoie să ies în balcon. Dacă aş fi făcut acest lucru aş fi făcut ciocul mic şi mi-aş fi ascuns capul în geantă”, a spus Corina Chiriac în emisiunea “Agentul VIP”, potrivit libertatea.ro.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …