Saturday , November 26 2022

Otilia cântă alături de Andrea şi Shaggy în cea mai hot producţie a lui Costi (VIDEO)

50879c79-0a14-4f4a-a57a-cbd0e9347271
Declarată oficial o colaborare inedită a momentului, bulgăroaica Andrea şi suceveanca Otilia, două dintre cele mai cunoscute cantăreţe din Europa de Sud-Est, au răspuns pozitiv la chemarea celebrului producător Costi pentru piesa “Passion”. Nevoia unui flavour jamaican a făcut ca internaţionalul Shaggy să se alăture dându-i  mai multă substanţă proiectului ce se doreşte a fi încă un succes internaţional demn de topul Billboard american, asemănator cu cel al hitului mondial “Habibi (I need your love)”, produs tot de Costi.
“După Inna – “Hot” şi Alexandra Stan cu “Saxobeat”, Otilia este a treia cantareaţă româncă cu un debut internaţional spectaculos petrecut în ultimii 5 ani. Succesul OTILIEI se cuantifică şi în cele aproape 200 milioane de vizualizări ale piesei “Bilionera” pe canalele youtube, în licenţierea piesei în America de Sud, toată Europa de Sud-Est şi o parte din Europa de Vest”, a declarat Ionut Bejinariu, managerul cantaretei, Managing Director la casa de productie “JHaps Records”.

Andrea este cunoscută pentru colaborările de succes dealungul anilor alături de Costi, unele dintre piese ca şi “Samo Moi”, “Tyalee”, “Upotrebena”, “I Wanna”, “Haide opa”, “Champagne” devenind hituri în mai multe ţări din balcani,  deasemenea recunoscută pentru colaborările ei cu Bob Sinclair si Shaggy.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …