Tuesday , January 31 2023

Otilia Bilionera, operată de urgenţă. I-au scos doi litri de sânge din burtă

otilia bilionera

Suceveanca Otilia Bilionera a trecut, de curând, prin clipe cumplite, doar norocul salvându-i viața. Vedeta a ajuns, de urgență, pe masa chirurgilor, a fost operată în ultimul moment și, cu mult noroc, a scăpat cu viață.
Otilia Bilionera a povestit calvarul prin care a trecut.
“Am avut o hemoragie internă provocată de un chist și a trebuit să fiou operată de urgență. Norocul meu a fost că eram în Turcia, iar medicii de acolo au acționat prompt și mi-au salvat viața. Chiar mi-am văzut moartea cu ochii. Din cauza hemoragiei interne doctorii mi-au scos doi litri de sânge din stomac. Norocul meu a fost că și-au dat seama imediat ce am datorită aparaturii de ultimă generație pe care o au la spital. Cred că dacă eram în România nu aveam nicio șansă”, a spus Otilia Bilionera pentru SpyNews.
Otilia Bilionera se iubeşte cu Sinan Akcil, unul dintre artiștii turci care se bucură de un succes fantastic la el în țară. Cântărețul de 36 de ani a dat lovitura după ce, în 2009, s-a clasat al patrulea la Eurovision.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …