Monday , April 22 2024

Oscar 2015: Secretul din spatele aparitiei in chiloti a prezentatorului galei

oscar-chiloti

Unul dintre momentele foarte discutate ale galei Oscarurilor de anul acesta a fost prezenta gazdei editiei, Neil Patrick Harris, in chiloti. Intrebat, intr-un talk-show, luni seara, daca a purtat vreo proteza sau macar un ciorap in lenjeria intima, Harris a jurat ca nu-i adevarat, insa a recunoscut ca exista un secret.
Potrivit acestuia, a fost nevoie sa poarte doua perechi de chiloti, una cusuta de alta, de teama ca luminile extrem de puternice sa nu dezvaluie totul, relateaza Gossip Cop.
Pentru ca scena s-a vrut o parodie la una din “Birdman” (filmul castigator al trofeului cel mare), cea in care Michael Keaton alearga in chiloti prin Times Square, s-a cautat cea mai buna solutie: “Aveam o pereche de chiloti normala pe mine, dar cu toate luminile acelea… Fac sa se vada prin lucruri… Asa ca a trebuit sa facem ceva, astfel incat sa nu se vada zona mea intima”, a explicat el.
“A fost nevoie sa imi mai iau inca o pereche, sa se coasa de prima, astfel incat sa nu se vada prin ele”, a explicat Harris, dezmintind zvonul conform caruia ar fi purtat si o soseta, asa cum s-a zvonit pe retelele de socializare.

Vezi si

VIDEO. Trupa Spice Girls s-a reunit la petrecerea dată de Victoria Beckham la Londra, cu ocazia împlinirii a 50 de ani

Membrele trupei Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, …