Thursday , September 28 2023

Orlando Bloom și Katy Perry, părinți fericiți. O zi obișnuită în parc, cu copilul

Katy Perry și Orlando Bloom sunt doi părinți fericiți. Artista în vârstă de 37 de ani și actorul din „Stăpânul Inelelor” au oferit imagini rare, împreună cu fiica lor de un an, Daisy Dove, și de câțiva prieteni, într-un parc din Beverly Hills.

Autoarea hitului „Roar” și partenerul ei au optat pentru ținute lejere, departe de imaginea cu care și-au obișnuit fanii pe covorul roșu.

Conform filmnow.ro, la un moment dat, Orlando își îmbrățișează afectuos partenera, în timp ce-și privesc emoționați micuța cum se joacă.

Actorul din „Pirates Of The Caribbean” și Katy s-au logodit de Valentine’s Day în 2019. El a cerut-o în căsătorie cu un inel de 5 milioane de dolari.

Katy a acordat recent un interviu pentru Variety, în care a declarat: „Ca mamă pentru prima dată, primele șase săptămâni sunt ceva de genul: „Ce? Dumnezeule, e cea mai mare schimbare din viața mea”. „Ești responsabil pentru viața cuiva care nici măcar nu își poate ține capul drept. Este o schimbare reală. Dar e tot ce se poate întâmpla mai frumos. Lucrurile se echilibrează cumva. Îmi place să trăiesc mai mult în această viață reală.”

Vezi si

Noii ochelari inteligenţi de la Meta pot să efectueze apeluri, să redea muzică, să facă fotografii şi să transmită în direct

Ochelarii inteligenţi de la Meta (compania-mamă a Facebook, Instagram şi WhatsApp) pot acum să efectueze …