Tuesday , November 29 2022

Orlando Bloom a sarit la bataie la Justin Bieber, in Ibiza. Ce legatura are Miranda Kerr cu incidentul

orlando-bloom

Actorul britanic Orlando Bloom a încercat să îl lovească pe cântăreţul canadian Justin Bieber într-un club din Ibiza, Spania.
La scurt timp după incident, care a avut loc în faţa restaurantului Cipriani, Bieber a publicat o fotografie cu fosta soţie a lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora cântăreţul s-ar fi întâlnit cu modelul în 2012, când aceasta încă forma un cuplu cu actorul britanic, informează dailymail.co.uk.
În timp ce agenţii celor două vedete au refuzat să ofere un comentariu în această privinţă, o sursă prezentă la locul altercaţiei a confirmat incidentul pentru MailOnline.
Aceasta a declarat: “Justin a fost cordial şi totul era bine. Dar apoi Orlando a fost deranjat când l-a văzut pe Justin”. “Justin s-a ferit şi astfel Orlando a ratat”, a mai spus sursa citată.
“Oamenii au intervenit, au fost câteva împingeri minore şi apoi au fost despărţiţi. Justin a mai rămas pentru o perioadă”, a mai spus sursa.
De asemenea, TMZ a scris că Orlando a încercat să îl lovească pe Bieber după ce acesta l-ar fi jignit pe actorul britanic.
Mai mult timp, în presă a circulat zvonul că modelul Miranda Kerr s-ar fi întâlnit cu Justin Bieber, după unul dintre show-urile Victoria Secret din 2012.
În încercarea de a-l irita mai tare pe Orlando Bloom, Bieber a publicat o fotografie cu Miranda Kerr în costum de baie şi a asociat imaginii simbolul unei coroane.
De asemenea, Orlando Bloom a fost fotografiat, în luna aprilie, la o petrecere, alături de Selena Gomez, fosta iubită a cântăreţului Justin Bieber.
 

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …