Thursday , February 9 2023

"Ori eu, ori Keo". Andreea Balan l-a lasat pe fostul iubit fara un contract de 30.000 de euro

andreea-balan

Andreea refuză să dea ochii prea des cu Keo, bărbatul care i-a rănit inima, după ce a înşelat-o preţ de un an cu Misty, o solistă fără performanţe profesionale, aşa că a refuzat cu vehemenţă ca bărbatul infidel să facă parte din echipa “Te cunosc de undeva!” . Producătorii emisiunii i-au respectat dorinţa, iar Keo a rămas pe bară.
Pe lângă faptul că îl evită la concertele din ţară, unde semnaseră un contract de dinainte de a se despărţi, ea i-a rugat pe organizatori să îi urce pe scenă cel puţin la câteva ore distanţă, pentru a nu se ciocni.
Iar zilele trecute a luat foc când a aflat că producătorii emisiunii “Te cunosc de undeva!” puseseră ochii pe Keo, situaţie de-a dreptul hilară, căci Andreea ar fi urmat să-şi jurizeze fostul iubit.
“Ori eu, ori Keo!”, a pus ea piciorul în prag. În urma avertismentului, justificat de altfel, solistul a ratat la mustaţă un contract baban, de 30.000 de euro.
Oricum, cei doi, oricât şi-ar dori, nu pot scăpa definitiv unul de celălalt, având în vedere că locuiesc în aceeaşi vilă. Ce-i drept, au intrări separate, dar tot se intersectează în curtea comună. Dacă până deunăzi ea vorbea cu Keo prin intermediari despre cheltuielile comune ale casei, mai nou, cântăreaţa a găsit puterea să discute cu el şi personal.
Andreea şi-a recăpătat încrederea după tot acest scandal amoros, în urmă cu câteva săptămâni, când, într-o vacanţă petrecută la Barcelona, un american simpatic i-a dat târcoale.
Ca dovadă că bărbatul are intenţii serioase, solista a acceptat invitaţia acestuia peste Ocean, pentru a-i cunoaşte familia curtezanului.
libertatea.ro
 
 

Vezi si

Roger Waters (Pink Floyd), invitat de Rusia să vorbească la ONU despre armele livrate Ucrainei

Rusia l-a invitat pe muzicianul englez Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei Pink Floyd, să …