Monday , January 30 2023

Oreste, prins de polițiști conducând sub influența drogurilor

Cunoscutul prezentator de televiziune Oreste Teodorescu a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise.

Conform Antena 3, Oreste Teodorescu a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Prezentatorul TV a fost oprit de polițiștii de la Rutieră pe data de 2 noiembrie pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, dar știrea a apărut abia astăzi în presă.

Polițiștii i-au cerut lui Oreste să sufle în aparatul Drug Test, iar rezultatul ar fi fost unul pozitiv. Prezentatorul de televiziune a fost condus apoi la Institutul Național de Medicină Legală, unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Pe numele lui Oreste Teodorescu a fost demarată o anchetă pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, care a fost deja înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Durează aproximativ 60 de zile până când rezultatele analizelor vor veni de la Institutul Național de Medicină Legală.

Reamintim că în anul 2018 Oreste a fost dus la DIICOT Ploiești pentru a fi audiat într-un dosar de trafic de droguri, în care au fost implicate mai multe persoane publice, printre care designerul Răzvan Ciobanu, decedat între timp, Raluca Bădulescu și Carmin, fiul liderului trupei Direcția 5, Marian Ionescu.

Vezi si

Lisa Loring, care a interpretat rolul lui Wednesday în „Familia Addams” în anii 60, a murit în urma unui AVC

Lisa Loring, actrița care a interpretat rolul lui Wednesday în ecranizarea „Familiei Addams” din anii …