Tuesday , September 27 2022

Oprah Winfrey va primi un Oscar onorific

Oprah Winfrey va fi recompensat\ cu un Oscar onorific – Jean Hersholt Humanitarian Award pe 2011 – în cadrul balului guvernatorilor, organizat în luna noiembrie de Academia de film american\, informeaz\ contactmusic.com.
Premiul – o statuet\ Oscar – este acordat acelor personalit\]i din industria filmului ale c\ror ac]iuni caritabile au influen]at în mod pozitiv showbizul american.
Actorul James Earl Jones [i make-up artistul Dick Smith vor primi [i ei Oscaruri onorifice în cadrul aceleia[i gale.
Academia de film american\ (The Academy of Motion Picture Arts and Sciences) a decis, în 2009, s\ mute ceremonia decern\rii premiilor Oscar onorifice în cadrul unui banchet separat organizat în noiembrie. Pe de alt\ parte, gala clasic\ a Oscarurilor are loc în mod tradi]ional în luna februarie.
Oscarurile onorifice sunt acordate unor personalit\]i pentru “realiz\ri extraordinare în timpul vie]ii, contribu]ii excep]ionale aduse industriei filmului, artelor [i [tiin]elor sau pentru servicii deosebite aduse Academiei de film americane”.
La 57 de ani, Oprah Winfrey este una dintre cele mai bogate femei din America, cu o avere estimat\ în 2010, de editorii revistei Forbes, la 2,4 miliarde de dolari.
Presa american\ consider\ c\ renumita realizatoare american\ de culoare a schimbat felul în care oamenii vorbesc [i a popularizat un stil de interviu de tip “confesional”. Recomand\rile ei în ceea ce prive[te c\r]ile nou lansate au avut întotdeauna un efect spectaculos asupra vânz\rilor.
Emisiunea “The Oprah Winfrey Show”, liderul de audien]\ pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, a debutat pe 8 septembrie 1986, pe postul de televiziune ABC. Episodul final, difuzat în luna mai, a fost cel de-al 4.561-lea. Aceast\ emisiune de televiziune era urm\rit\, în medie, de 40 de milioane de telespectatori în Statele Unite [i redifuzat\ în 150 de ]\ri.

Vezi si

După decesul reginei Elisabeta a II-a, preţul de vânzare al câinilor Corgi atinge noi recorduri

Câinii Corgi, patrupede de talie mică adorate de regina Elisabeta a II-a, au atins preţuri …