Tuesday , September 27 2022

Oprah Winfrey revine la TV

Oprah Winfrey pregăteşte un nou show – “Oprah’s Next Chapter” – pentru a resuscita audienţa propriei sale reţele de televiziune, OWN, aflată în dificultate, emisiunea urmând să fie difuzată din luna ianuarie.
“Regina talk show-urilor”, în vârstă de 57 de ani, se va întoarce pe micile ecrane ale telespectatorilor americani cu un nou show intitulat “Oprah’s Next Chapter”, care va fi difuzat pe reţeaua de televiziune Oprah Winfrey Network (OWN), potrivit Daily Mail.
Noua emisiune, care va fi lansată în luna ianuarie 2012, va prezenta interviuri cu celebrităţi, realizate în propriile lor case.
În prima ediţie a emisiunii, ce va avea o durată de două ore, Oprah Winfrey se va întâlni cu Steven Tyler, solist al trupei Aerosmith şi membru în juriul celebrei emisiuni “American Idol”, şi cu familia acestuia în casa lor din New Hampshire. Tyler va vorbi în respectiva emisiune despre dependenţa de droguri, despre viaţa lui privată, dar şi despre rolul său în show-ul “American Idol”.
Ultima ediţie a emisiunii “The Oprah Winfrey Show” a fost difuzată pe 25 mai, pe ABC. Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey a pus capăt emisiunii care a făcut-o celebră, “The Oprah Winfrey Show”, după 25 de ani de difuzare. “The Oprah Winfrey Show”, liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, a fost difuzat din Chicago de reţeaua de televiziune ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.
Când a renunţat la show-ul său iconic, Oprah Winfrey a spus că rolul său în cadrul reţelei de televiziune OWN, pe care a lansat-o în parteneriat cu Discovery Communications, va fi să stea în spatele camerelor de filmat.
Dar lucrurile nu au mers conform planului. Audienţele înregistrate de reţeaua OWN, lansată în 1 ianuarie 2011, au fost atât de mici încât Oprah va trebui să revină în faţa camerelor de filmat.
Oprah Winfrey a lansat OWN pe 1 ianuarie 2011 şi a recrutat câteva staruri de la Hollywood pentru a prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O’Donnell şi Ryan şi Tatum O’Neal. Totodată, câţiva actori de prim rang – Julia Roberts, Forest Whitaker şi Goldie Hawn – vor regiza şi prezenta o serie de documentare pentru postul OWN.
În luna februarie, Discovery Communications a anunţat că va investi încă 50 de milioane de dolari în OWN, investiţia totală a grupului ridicându-se până la momentul respectiv la 239 de milioane de dolari. Totodată, Discovery Communications a anunţat că va ajuta OWN să îşi continue “drumul spre profit”, estimând că noua reţea de televiziune ar putea deveni “o afacere importantă”. Noua investiţie financiară a mers spre producţia de noi programe. Potrivit lui Brad Singer, CEO al OWN, în cel de-al patrulea trimestru al anului trecut au fost investite 46 de milioane de dolari în programe noi.

Vezi si

Băncile din Danemarca împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor scăzute din biro­uri

Băncile daneze împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor mai scăzute din …