Thursday , November 30 2023

Oprah Winfrey i-a intervievat pe copiii lui Michael Jackson

Cei trei copii ai regretatului cântăreţ Michael Jackson au acordat primul lor interviu de la decesul artistului, realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, informează contactmusic.com.

Winfrey a vizitat-o pe mama lui Michael Jackson, Katherine, sâmbătă, la locuinţa ei din Encino, California, pentru un interviu cu aceasta şi cu soţul ei Joe şi pentru a face un tur al reşedinţei.
Potrivit unor surse apropiate familiei Jackson, Oprah a vorbit şi cu cei trei copii ai cântăreţului – Prince Michael, în vârstă de 13 ani, şi Paris Katherine, în vârstă de 12 ani, şi Prince Michael II, cunoscut sub numele de Blanket, în vârstă de opt ani.
Se pare că fraţii, care nu au mai fost niciodată intervievaţi, i-au vorbit despre faimosul lor tată lui Winfrey, iar emisiunea care va cuprinde acest interviu va fi difuzată în săptămânile următoare, potrivit New York Daily News.
Michael Jackson, care a murit anul trecut, a apelat în timpul vieţii la toate mijloacele pentru a-şi ascunde copiii de lumina reflectoarelor, acoperindu-le de obicei chipurile cu măşti atunci când se aflau în public.
În august, cei doi copii mai mari ai lui Michael Jackson au mers pentru prima dată la şcoală. Prince Michael şi Paris Katherine au început cursurile de la Buckley School din San Fernando Valley, considerată una dintre cele mai exclusiviste instituţii de învăţământ din Los Angeles. Potrivit unor surse apropiate familiei Jackson, Prince a vrut foarte mult să meargă la şcoală, deoarece îşi dorea “o experienţă socială”. Paris, însă, a fost la început foarte reticentă faţă de această idee, dar şi-a schimbat radical opinia în ultimele luni.
Prince Michael II, cunoscut sub numele de Blanket, fiul în vârstă de opt ani al megastarului, continuă să fie şcolarizat la domiciliu, bunica sa, Katherine Jackson, considerând că este prea tânăr pentru a se “aventura” în afara reşedinţei Jackson.
În luna ianuarie, Prince Michael şi Paris Katherine au apărut din nou în public cu ocazia galei premiilor Grammy, pentru a primi un premiu acordat postum tatălui lor pentru întreaga carieră. După un omagiu adus cântăreţului, cei doi copii le-au mulţumit bunicilor pentru “dragostea şi sprijinul lor”.
De fapt, de la moartea starului, figura mamei sale, Katherine Jackson, este nedespărţită de cei trei copii, a căror custodie a primit-o în august 2009, potrivit dorinţei exprimate de cântăreţ în ultimul său testament.
Copiii lui Michael locuiesc cu bunica lor de aproape un an, în reşedinţa familiei Jackson din Encino, având astfel parte de un cămin tradiţional, complet diferit de mediul cu care i-a obişnuit tatăl lor, care îi plimba peste tot în lume – Las Vegas, Irlanda, California, Bahrein etc. – în reşedinţele sale provizorii.
Michael Jackson a decedat în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept “omucidere”. La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …