Oprah si-a luat „la revedere” de la telespectatori intr-un show grandios

reportersite
19 mai 2011, 10:57

Oprah Winfrey, vedeta de televiziune care a cucerit iremediabil milioane de americani, inchide poate cel mai important capitol din viata ei. Oprah a filmat si ultima emisiune, incheind o legenda care a durat 25 de ani.

Vedeta si-a luat ramas bun de la fani in stil mare: pe un stadion urias, avand alaturi nume grele ca Madonna, Tom Cruise sau Tom Hanks.

Mii si mii de fani au luat cu asalt orasul Chicago, asteptand rabdatori la cozi uriase pentru a-si vedea idolul in carne si oase. Cine a prins un bilet la show-ul de adio al lui Oprah Winfrey s-a putut considera un om norocos. Numai 13.000 au si intrat insa in arena, desi aproape 155.000 s-au inscris la loterie pentru a castiga un bilet.

Emisiunea in doua parti botezata „Oprah! Un adio spectaculos” a avut parte de invitati de prima mana.

Tom Hanks a intrat pentru o seara in rolul moderatorului, lasand-o pe extrem de emotionata Oprah sa primeasca mesaje de la fani si de la vedetele pe care le-a intervievat in cei 25 de ani de cariera.

Au urmat pe rand Michael Jordan, Jerry Seinfeld, Madonna sau Tom Cruise.

Oprah a anuntat in noiembrie 2009 ca, dupa 25 de ani, va pune capat talkshow-ului care a inregistrat audiente record. (stirileprotv.ro)