Thursday , July 25 2024

Oprah, internată cu simptome abdominale severe, după tratamentul cu medicamente pentru slăbit

Vedetele de la Hollywood, dar și mulți alții din toată lumea, nu au ezitat să apeleze la un medicament în vogă ce are rezultate spectaculoase pe slăbire, însă care nu a fost creat pentru slăbit, ci pentru diabetici. Oprah Winfrey a fost internată recent în spital din cauza unei probleme grave cu stomacul. Situația s-a complicat, a dezvăluit cea mai bună prietenă și colaboratoare a ei, Gayle King, care a spus că nu vrea să detalieze, însă vedeta s-ar fi deshidratat puternic după episoade concomitente de diaree și vărsături.

Gayle, în vârstă de 69 de ani, a făcut marți mărturisirea sinceră, adăugând că speră că Oprah, în vârstă de 70 de ani, nu va fi supărată de indiscreția ei.

Vestea vine la cinci luni după ce Winfrey a recunoscut că a folosit medicamente pentru slăbire, similare cu Ozempic. ”A fost rău, însă nu descriu. Cert este că a ajuns la spital, a avut ceva gripă stomacală. Au ieșit chestii pe ambele părți”, a detaliat plastic Gayle. „Dar inutil să mai spun că a ajuns la spital deshidratată, a fost pusă pe perfuzii, vă dați seama că e grav”, a continuat prezentatoarea de știri.

Când a fost întrebată despre starea actuală de sănătate a lui Oprah, Gayle a dat asigurări: „Va fi bine. Ea va fi bine”, a pus King la CBS Mornings.

Oprah, a cărei greutate a fluctuat de-a lungul anilor, a ajuns recent pe primele pagini ale ziarelor datorită slăbirii spectaculoase, ajutată de un medicament celebru. Vedeta nu a ascuns că a apelat la injecțiile ”minune”.

„Este un subiect foarte personal pentru mine”, a spus Oprah într-o declarație de presă, citată de BET: „Și pentru sutele de milioane de oameni afectați de pe tot globul care s-au luptat de ani de zile cu greutatea și obezitatea”.

okmagazine

foto: Instagram/@oprah

Vezi si

Jennifer Aniston, revoltată de comentariile lui JD Vance, ales de Trump să-i fie vicepreședinte, privind femeile „fără copii, care au pisici și sunt nefericite”

Jennifer Aniston, actrița care a dezvăluit că a încercat să devină mamă ani la rând …