Monday , December 5 2022

Obama, pe coperta unei reviste gay – o premiera pentru un presedinte american

Barack Obama apare pe coperta revistei lunare “Out”, care printr-o fotografie in alb si negru ii aduce un omagiu sub titlul: “Presedintele nostru – aliat, erou, legenda”. O premiera pentru un presedinte american.
obama

“Da, mai sunt multe de facut (…) dar indiferent cum este abordat acest dosar, presedintele si administratia sa au permis o schimbare extraordinara in viata persoanelor lesbiene, homosexuale, bisexuale si transsexuale americane”, scrie revista pentru a-si justifica alegerea, potrivit The Huffington Post.
“Pentru cineva care la inceput parea evaziv – chiar jenat – asupra acestui subiect, evolutia presedintelui Obama privind casatoria pentru toti este un lucru care merita tot respectul”, continua textul.
Curtea Suprema a SUA a legiferat in luna iunie casatoria pentru cuplurile gay in intreaga tara, o decizie istorica smulsa dupa mai multi ani de dezbateri pasionate.
Multe persoane au permis sa se ajunga la aceasta decizie, “dar este incontestabil ca fara angajamentul activ al celui de-al 44-lea presedinte al SUA, am fi inca pe cale de a incerca sa infaptuim acest vis”, conchide publicatia.

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …