Sunday , March 3 2024

Obama a picat neinvitat la o nunta (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a venit neinvitat la o nunta, duminica, spre deliciul mirilor.
obama golf

Stephanie si Brian Tobe s-au pregatit pentru nunta organizata la circuitul de golf Torrey Pines din La Jolla fara sa stie ca presedintele se va afla duminica in acelasi loc, scrie LA Times.
Mirii stiau ca Obama se afla in oras insa nu stiau ca acesta se pregateste sa joace golf pe terenul pe care urmau si ei sa se casatoreasca. Mai mult, cuplul aranjase ca altarul sa se afle langa gaura 18, unde Obama urma sa isi incheie jocul. Asa ca cei doi miri au decis sa isi amane ceremonia pentru ca presedintele sa-si termin partida de golf, preferand sa il urmareasca de la balconul clubului.
La incheierea partidei, Obama s-a oprit sa salute oamenii stransi sa il priveasca, inclusiv pe fotografii cuplului, Erin si Jeff Youngren. In cateva clipe, si mirii s-au alaturat multimii si si-au facut cateva fotografii cu el.
“Presedintele Obama a fost bun si minunat. Cand a strans mainile lui Brian si Stephanie, si-a cerut scuze pentru ca a intarziat ceremonia si apoi a schimbat cateva sfaturi cu Brian, care e tot din Chicago”, a scris Youngren pe website-ul sau.
“Nimic din aceasta vizita inopinata a presedintelui nu a avut impact negativ asupra zilei. De fapt, starea de spirit a devenit atat de amuzanta, relaxata si festiva incat a fost una din cele mai vesele nunti la care am fost vreodata. Am recuperat rapid orele pierdute cu cocktailuri, am reusit sa facem fotografii la apus si, in cele din urma, nimic nu a dat peste cap programul. A fost un moment pe care niciunul dintre noi nu o sa il uite”, a povestit fotografa.

ziare.com

Vezi si

VIDEO. Activiști PETA au întrerupt prezentarea Victoriei Beckham la Paris Fashion Week

Activişti ai grupului pentru drepturile animalelor PETA au perturbat, vineri, prezentarea de modă a Victoriei …