Saturday , December 3 2022

Oana Zavoranu si Pepe recunosc ca s-au despartit

Oana Zăvoranu este sigură că nu există cale de împăcare între ea şi Pepe. Bruneta mărturiseşte că din punctul ei de vedere soţul său este deja un bărbat liber şi că este dispusă să-i acorde şi mâine divorţul, relateaza Cancan.
“Eu l-am iubit foarte mult pe Pepe, l-am luat din dragoste, a fost alături de mine în momentele cele mai grele, este un bărbat adevărat, am trăit momente foarte frumoase. Nu am ce să-i reproşez. După părerea mea nu există cale de împăcare, eu i-aş da divorţul şi mâine. Din punctul meu de vedere este un bărbat liber”,a declarat Oana Zăvoranu pentru “Un Show Păcătos”.
“Nu am făcut un copil pentru că eu nu am vrut ca bebeluşul nostru, în timpul conceperii şi a celor noă luni până la naştere, să fie stresat. Nu mi-am dorit să aibe ticuri nervoase, starea mamei se poate transmite fătului foarte uşor. Eu am trăit mult timp o traumă şi nu am simţit că trebuie să fac un copil. Dacă soţul meu consideră că nu am fost suficient de iubitoare faţă de el pentru că nu i-am dăruit un copil pentru că aveam creierii varză fiindcă mama m-a trecut prin ce m-a trecut, asta este. Am avut discuţii pe tema asta”, a  mai declarat Oana.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …