Oana Zavoranu si mama ei, din nou in razboi

25 mai 2011, 12:00

Oana Zăvoranu şi mama sa nu îşi mai vorbesc. La scurt timp după ce s-au împăcat şi au petrecut sărbătorile de Paşti împreună, cele două s-au îndepărtat şi se pare că urmează un nou scandal.

Mărioara Zăvoranu a declarat că fiica sa nu îi mai răspunde la telefon de câteva zile. Mama Oanei susţine că bruneta a dezamăgit-o foarte tare şi declară că împăcarea s-a făcut doar pentru bani.

Doamna Zăvoranu a explicat că scandalul a reînceput din cauza procesului pe care îl aveau. „Oana a făcut o nouă plângere penală pe numele meu. Nu mă mai interesează ce face”, a declarat Mărioara la Antena 1.

„Am rămas mai mult decât dezamăgită. Nici nu mai vreau să aud de ea. Am crescut la pieptul meu o viperă”, a declarat Mărioara Zăvoranu la „Un show păcătos”. „Ea vrea tămbălău, vrea scandal, vrea să fie în centrul atenţiei”, a completat femeia.

„M-a căutat doar pentru că a avut nevoie de bani. Eu i-am dat nişte bani, nu pot să spun câţi”, a mai spus ea.

Oana i-a trimis un SMS lui Dan Capatos prin care îi explica ce s-a întâmplat. „Rămâne mămica mea dragă, nu mă judecaţi greşit. Între noi nu există iubire pe bani. Nu am cum să mă răzgândesc când vine vorba despre procesul pe care îl aveam cu mama, prim-procurorul a intervenit şi a spus că subalternii săi au greşit în aceşti şapte ani”, a spus Zăvo.

„Niciodată nu voi mai face o plângere penală împotriva mamei mele. Ce se întâmplă acum este voia lui Dumnezeu. Acest proces trebuie să meargă mai departe”, a declarat ea într-o intervenţie telefonică. (sursa: Cancan)

reportersite