Wednesday , December 7 2022

Oana Zavoranu se vinde scump pentru scenele de sex din telenovela

Zăvoranca a acceptat provocarea de a juca în vestita telenovelă românească “Narcisa salbatica”, împănată cu zeci de scene fierbinţi.
Dacă în „Numai iubirea”, de la Acasă TV, Zăvo a refuzat cu îndârjire să filmeze o scenă fierbinte, sub duş, cu Alexandru Papadopol, ca să nu-l facă gelos pe Pepe, din toamnă promite că-şi va lua revanşa.
Senzuala brunetă îşi va „vinde” superbul corp, dar şi talentele sale actoriceşti, cu nici mai mult, nici mai puţin, de 3.000 de euro pentru un episod.
Surse din postul Antena 1 ne-au declarat că vedeta va interpreta, în “Narcisa sălbatică”, un rol negativ, conceput special pentru ea, întruchipând o criminală sexy care îşi va ucide toţi partenerii din dormitor.
Discuţiile dintre conducerea Antenei 1 şi Zăvoranca sunt destul de tensionate, căci Oana nu vrea să accepte rolul dacă nu este retribuită conform cerinţelor.
În caz contrar, năbădăioasa vedetă i-a avertizat pe producători că va cere să fie dublată de o altă actriţă, la secvenţele fără perdea.
Oana a anunţat că de ziua ei va avea încă un motiv de bucurie, şi anume că va fi o femeie liberă. Divorţul frumoasei brunete de artist intervine la 7 ani de la căsnicie, după ce s-au despărţit spălându-şi rufele în public. Oana si Pepe vor divorta la notar, pe 16 iunie. (sursa: click.ro)

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …