Oana Zavoranu s-a despartit de iubitul mai tanar, dupa trei ani de relatie

25 noiembrie 2013, 10:57

zavoranu-razvanDupa divortul de Pepe, Oana Zavoranu si-a refacut viata sentimentala in bratele unui fost jurnalist, cu 14 ani mai tanar decat ea, care i-a demonstrat ca, in ciuda varstei este un barbat matur si capabil sa o faca fericita. Si a reusit, timp de aproape trei ani, sa fie langa frumoasa bruneta atat in momentele fericite, cat si in cele de cumpana, cand vedeta se afla pe patul de spital din cauza unor probleme de sanatate. Actrita si fostul ziarist au inceput o relatie in 2011, la cateva luni dupa divortul divei de Pepe.

Parea ca se potrivesc de minune, se completeaza si deja toata lumea astepta clopotele de nunta. Ei bine, socoteala de acasa a romanticilor incurabili nu se potriveste cu cea din targ. In urma cu putin timp, actrita i-a confirmat  jurnalistului Madalin Ionescu ca ea si partenerul de viata au decis sa ia o pauza, iar Razvan si-a luat deja hainele si s-a mutat in alta parte.

Hotararea de a se desparti a fost luata de comun acord, intr-un mod civilizat, nicidecum cu scantei, cum si-ar fi dorit carcotasii.

reportersite