Wednesday , February 28 2024

Oana Zavoranu, prinsa in flagrant luand 10.000 de euro de la un medic pe care il santaja

zavoranu

Vedeta a fost prinsă în flagrant în timp ce şantaja un medic care îi pusese silicoane acum trei ani. Oana Zăvoranu îi ceruse medicului 10,000 de euro.
Oana Zăvoranu este audiată la poliţiştii Sectorului 3 din Bucureşti după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce şantaja un medic. Ea îi cerea 10.000 de euro unui medic estetician pentru a nu merge la televiziuni să povestească despre el că făcea operaţii estetice în mod ilegal.
Potrivit unor surse din Poliţie, Oana Zăvoranu l-a ameninţat pe medic că în cazul în care nu primeşte banii, ea va merge la televiziuni şi le va spune că acest doctor face operaţii ilegale.
Ea l-ar fi şantaj pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.
Conform unor surse apropiate anchetei, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, la Spitalul “Victor Babeş” din Bucureşti.
Ulterior, ea a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.
Oana Zăvoranu a fost ridicată de Poliţie la scurt timp după ce a primit banii de la doctor.
“Eu nu cred asa ceva. Cred ca este o făcătură. Oana nu este capabilă de asa ceva. Nu cred. Oana nu este genul asta. Probabil este vorba despre o disputa între medici. Prima dată şi-a făcut operaţia la Marek şi a doua oara la alt medic. Eu nu cred că Oana poate să ceară mită la cineva. La ultima operaţie a fost foarte mulţumită. Eu, ca mamă, nu pot să cred aşa ceva. Ea n-a făcut în viaţa ei niciun şantaj. Cred că sunt prostii ale medicilor”, a declarat Marioara Zavoranu, mama Oanei.
 

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …