Thursday , July 7 2022

OANA ZĂVORANU, primul mesaj pe Facebook după ce a fost audiată cinci ore de poliţie, pentru santaj

oana-zavoranu

Oana Zăvoranu a fost audiată joi seara, după ce a fost prinsă luând mită de 10.000 de euro de la medicul Marek Vâlcu, care i-a făcut o operaţie la sâni, pe motiv că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale. Oana l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi.
Oana Zăvoranu a revenit pe reţelele de socializare după ce şi-a petrecut după amiza de joi dând declaraţii la poliţie. “Va pup si va iubesc….sunt ff bine si stiu ca acolo sus cineva ma iubeste.Multumesc av meu de suflet Alexandru Morarescu si stiu ca nu imi ajung 3 vieti sa il pot recompensa pentru tot binele facut.
Vreau sa multumesc tuturor oamenilor de Stat cu care am intrat azi in contact… si stiu dansii cine sunt, pentru felul in care am fost tratata.
A fost o zi interesanta si inca o data Cel de Sus tine cu mine si mi-a aratat-o…..
Va multumesc voua tuturor pt sustinere, acum am ajuns acasa cu masina mea cu care nu am putut pleca de la Politie pentru ca nu era posibil sa trec de presa:)))….m-am simtit azi Michael Jackson,am avut senzatia ca el nu a murit:)))..la cata presa si tv am vazut afara….va pup tare ,va multumesc din suflet pt toata sustinerea voastra ,va iubesc enorm si va rog sa aveti incredere in mine in continuare”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.
Oana Zăvoranu – audiată joi, timp de mai multe ore, după ce a fost prinsă în flagrant cu 10.000 de euro primiţi de la medicul estetician Marek Vâlcu, pe care l-ar fi şantajat că dezvăluie informaţii compromiţătoare despre el – va fi cercetată în libertate.
Zăvoranu a ieşit de la Poliţia Sectorului 3, însoţită de avocat, în jurul orei 23.15. Ea nu a făcut declaraţii, rezumându-se să le spună jurnaliştilor, în drum spre maşină, să nu se înghesuie, ca să nu-i “strice silicoanele”.
Avocatul ei, Alexandru Murărescu, a spus că banii ceruţi medicului de către clienta lui reprezentau despăgubiri pentru mai multe operaţii estetice pe care aceasta le considera nereuşite.
Murărescu a mai spus că Oana Zăvoranu îşi dăduse întâlnire cu Marek Vâlcu, joi, spre a obţine consimţământul acestuia pentru declanşarea procedurii de mediere. Avocatul a adăugat că Zăvoranu a mers la întâlnire însoţită de un “mediator autorizat”.
La Poliţie a fost audiat şi medicul Marek Vâlcu. Acesta a declarat, la ieşire, că Zăvoranu s-ar fi plâns de rezultatele unei operaţii făcute cu mult timp în urmă, mai precis în 2011.
 
 

Vezi si

Rihanna, cea mai tânără femeie miliardar din SUA

Rihanna, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, a devenit cea mai tânără miliardară …