Friday , December 9 2022

Oana Zavoranu isi vinde vila cu peste 800.000 de euro

“Îmi doresc să iau totul de la capăt. Nu mai vreau să am de-a face cu trecutul. Mi-am vândut maşina Porsche, mi-am vândut casa din Iancu de Hunedoara, mi-am scos vila din Andrei Mureşanu la vânzare, mi-am schimbat garderoba… Vreau să am totul nou. Nu fac asta din raţiuni financiare, ci pentru că vreau să încep o viaţă nouă”, şi-a început Zăvo mărturisirea.
Aşadar, vedeta, care a făcut furori în Playboy după divorţ, cere 820.000 de euro pentru vila din Andrei Mureşanu.
“Această casă am primit-o la «partaj» în 2007, de la Marioara. Nu am vrut să stau acolo pentru că am prea multe amintiri legate de tata. El a cumpărat casa în 1981, iar în 1985 a murit. Tot acolo, în 2000, a murit şi Ţuţu (Zăvoranu). Am vrut să îmi iau un teren la Snagov dar, deşi preţul mă avantaja, nu m-am văzut acum stând şi construind acolo o casă”, ne-a mai spus Oana, care a pus ochii pe un apartament luxos, din zona Herăstrău.
„Am ochit mai multe locuinţe, atât în blocuri noi, cât şi în blocuri vechi. Unul este chiar într-un complex rezidenţial în Herăstrău, vizavi de restaurantul «La Fattoria». În afară de casa din Andrei Mureşanu mai am două apartamente în Dorobanţi, care sunt închiriate. Am preferat să îmi închiriez eu un apartament decât să îmi dau afară din case chiriaşii”, ne-a mai lămurit vedeta. (Click)

Vezi si

Actrița Toni Collette divorțează, după ce soțul ei a fost surprins sărutând o altă femeie

Toni Collette („Little Miss Sunshine”, Knives Out”, „Nightmare Alley”) și muzicianul Dave Galafassi s-au despărțit …

One comment

  1. DACA ISI SCHIMBA SI CE IA MAI RAMAS IN CAP ATUNCI SIGUR REUSESTE,DAR DACA CONTINUA TOT ASA IESE DIN COMPETITIE DEFINITIV ASTEPTAM SA VEDEM SI ACEASTA SCHINBARE.