Friday , October 7 2022

Oana Zăvoranu îşi explică declinul: "Eu trebuia să prezint Vaporul Iubirii şi să fiu prima Burlăciţă, din cauza lui Pepe am renuntat""

Oana Zăvoranu a renunţat la o carieră înfloritoare doar de dragul fostului ei soţ. Cel puţin aşa a dezvăluit în această seară când a povestit că toată cariera ei s-a prăbuşit datorită geloziei lui Pepe.
“El m-a montat împotriva tuturor oamenilor din televiziune. Eu am plecat în culmea gloriei din trustul PRO pentru că Pepe era gelos. Eu acolo mă duceam nedormită la filmări şi aveam scene grele de filmat. Nimeni nu ştie ce scandaluri aveam acasă. Pepe îmi spunea că îl ucid uşor când mă vede că mă pup cu Papadopol sau cu mai ştiu eu cine. Mi-a zis să aleg între el şi Acasă TV. Ruxandra Ion şi Adrian Sârbu îmi spuneau că el îmi va distruge cariera şi o va înflori pe a lui şi uite că au avut dreptate.”, a spus Oana.
Pe lângă faptul că a pierdut o şansă mare la trustul din Pache Protopopescu, din cauza lui Pepe a mai pierdut câteva contracte cu cei de la Intact Media. “Vaporul Iubirii trebuia să îl fac eu. L-a făcut el pentru că m-am dat eu la o parte. Trebuia să fiu în prima ediţie de la Burlăciţa. Cei de la Antena au vrut să facă o telenovelă despre viaţa mea.”, a mai spus Oana Zăvoranu la Antena 1.
Se pare că decizia postului din Băneasa a fost luata în urma faptului că Oana Zăvoranu era “defavorizată” de conflictul cu Pepe şi de divorţul care i-a afectat grav imaginea. Negocierile dintre Oana şi Intact au sfârsit destul de repede pentru că, dupa spusele Oanei, a intervenit Pepe: “Eu nu ştiu să bag limba în ureche şi să mă plimb pe la toate emisiunile şi să denigrez, d-asta am pierdut eu mult”, a dezvăluit Zăvoranu.

Vezi si

Christian Bale dezvăluie cât de influent este Leonardo DiCaprio la Hollywood: “Un rol ajunge la cineva doar pentru că l-a refuzat el”

Christian Bale tocmai a dezvăluit cât de popular este Leonardo DiCaprio la Hollywood. În cel …