Thursday , February 2 2023

Oana Zavoranu, executata silit pentru 174.000 de euro

Un creditor a cerut în instanţă executarea silită a vedetei pentru o datorie de 174.000 de euro, la care se adaugă şi dobânzile percepute de persoana care a împrumutat-o.
Cel care a cerut magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1 poprirea pe conturile Oanei şi recuperarea datoriei, inclusiv din vânzarea proprietăţilor ei, este un anume Ion Constantin, despre care se bănuieşte că ar fi un cunoscut cămătar. Din cate se pare, imprumutul dintre cei doi ar fi avut si o clauza care ar obliga pe “imprumutat” la cateva sanctiuni in caz ca termenul nu se respecta. Oana Zăvoranu a declarat în exclusivitate pentru cancan.ro că nu are cunoştinţă despre acest dosar. “Nu cunosc speţa, o să mă interesez şi o să vă comunic”, a spus vedeta.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …

One comment

  1. fa rablo ai auzit acum ca va fi condamnata camataria si gata nu mai vrei sa dai banii inapoi?nu cunosti speta?ai spart banii si a fost bine..maimutza rapanoasa..