Monday , December 5 2022

Oana Zavoranu: Divortul, din vina exclusiva a lui Pepe! Urmeaza partajul?

Insotita de avocat, Oana a depus ieri cererea la Judecatoria Sectorului 3, solicitand desfacerea casatoriei din vina exclusiva a lui Pepe. Desi deocamdata nu a fost adus in discutie un eventual partaj, persoane apropiate Oanei spun ca este foarte posibil ca aceasta sa aiba pretentii si asupra apartamentului lui Pepe.
Magistratii au stabilit primul termen pentru data de 5 octombrie 2011 si au luat act de pretentiile vedetei. Oana Zavoranu a solicitat desfacerea casatoriei din vina exclusiva a paratului Pepe, ceea ce inseamna ca va trebui sa dovedeasca cu martori, documente si alte probe ca el este vinovat de esecul casniciei. Pana atunci, Oana a scris ca sotul ei a parasit domiciliul conjugal in urma cu aproximativ o luna, iar de atunci are “o atitudine sfidatoare si superficiala” in relatia cu ea. Oana a mai invocat motivele clasice de divort, precum lipsa afectiunii din cuplu si racirea relatiilor, dar a punctat si cu citate din CANCAN despre faptul ca “paratul ar avea o relatie cu o tanara de 20 de ani”, scrie Cancan.
Desi in acest moment nu exista nicio solicitare de partaj, persoane apropiate “reclamantei” spun ca Oana ar intentiona sa lupte si pentru o parte din apartamentul in care locuieste si care ii apartine lui Pepe dinainte de casatorie. Teoretic, Oana ar fi indreptatita sa emita pretentii, pentru ca, odata cu renovarea de anul trecut a casei, a sustinut ca a “bagat” peste 60.000 de euro in accesorii si dotari exclusiviste, comandate din strainatate. Tot ea a fost aceea care, potrivit propriilor declaratii, s-a ocupat personal de supravegherea lucrarilor.

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …