Thursday , June 13 2024

Oana Zavoranu, despre experienta unei emisiuni la Pro TV: "Am ajuns acolo diva si am plecat o relicva"

zavoranu

Oana Zăvoranu a fost protagonista emisiunii “Serviţi, vă rog”, de la PRO TV, şi cum era de aşteptat, a intrat în colimatorul temutului Nera Mărin, aşa cum s-a întâmlat cu toţi concurenţii de până acum. La capătul unor săptămâni de “chin”, bruneta a postat pe Facebook un mesaj dedicat gazdei show-ului, în stilu-i caracteristic.
Exasperată de cerinţele mult prea exagerate ale lui Nea Mărin, care nu cadrau cu statutul ei de “divă”, aşa cum ea însăşi spune, Oana Zăvoranu a plecat de la emisiunea “Serviţi, vă rog”, nu doar cu o experienţă în plus, ci şi cu un “duşman”.
În persoana gazdei emisiunii, Nea Mărin, pe care prea puţini dintre concurenţi l-au îndrăgit. Aşa că, nici Oanei nu prea i-a mers la suflet, vedeta postând pe Facebook un mesaj în care i-a făcut numai “urări de bine”.
“Nea Mărin, să trăiască, i-am urat toţi muuuuulţi, muuuulţi ani… în pământ. De bun ce e… e aşa de bun, cam cum e pâinea când se usucă. Deci zicea nea caisă că “cică munca înnobilează”. Pfffff… da, mai ales când eşti plină de noroi şi în dinţi şi te doare fiecare oscior din corpuşorul tău de DIVĂ şi pe care cu ocazii “fericite” precum cea de care vorbesc, afli că îl ai. A fost haios, am rezistat eroic cu mici excepţii când aş fi dat orice să nu mă mai trezească nea Caisă cu pumnii bătând ca la stână în uşa cămăruţei mele amărâte, de ziceai că o să cadă cu tot cu toc, şi că vrea să mă scoale din morţi, nu devreme… pe la 7:30 cu maaaaare indulgenţă (pentru mine cică, era şi el drăguţ)… ce om, ce boier, ce caracter… Multe zile după ce a dat Bunul Dumnezeu să scap de acolo, am visat că mă fugărea toata noaptea nea Caisă , care avea mare joardă de alun în mânuţe, şi dureaaaaaaaaa, de mă sculam înainte de frică… Am ajuns acolo o DIVA ŞI AM PLECAT O RELICVĂ”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook, despre experienţa de la “Serviţi, vă rog!”.
Oana Zăvoranu este una dintre participantele la noul sezon al emisiunii “Serviţi, vă rog”, emisiune înregistrată acum câteva săptămâni şi difuzată începând cu 23 iulie.
Libertatea.ro

Vezi si

VIDEO. Manelistul Babasha, huiduit la concertul Coldplay, unde a fost invitat să cânte

La concertul Coldplay de miercuri seara de la București a avut loc un moment controversat. …