Saturday , July 13 2024

Oana Zavoranu a fost externata. Afla adevaratul motiv pentru care Oana a ajuns la spital

zavoranu-externare

Oana Zavoranu a fost externata in jurul orei 15.00. Vedeta a fost asteptata la iesirea din Spitalul de Urgenta Floreasca de iubitul ei, Razvan.
Zavo a iesit pe picioarele ei, semn ca se simtea in regula dupa cateva ore de spitalizare. Oana era imbracata in trening, s-a urcat repede in masina si a demarat in tromba spre casa. Vedeta si iubitul ei erau insotiti de doi bodyguarzi care i-au ajutat sa scape de jurnalistii sositi la fata locului.
Oana Zavoranu a ajuns in stare grava la spital in aceasta dimineata, in jurul orei 08:00.
Medicii au confirmat ca aceasta era inconstienta in momentul in care ambulanta a luat-o de acasa si a dus-o la Spitalul de Urgenta Floreasca, insa nimeni nu a spus care erau adevaratele motive pentru care vedetei i s-a facut rau.
Marioara Zavoranu a declarat ca fiica sa este in afara oricarui pericol si ca motivul pentru care a ajuns sa fie internata in spital este o anemie. Mama Oanei sustine ca vedeta a avut doar o cadere de calciu, insa adevarul este altul.
WOWbiz.ro a aflat ca fosta sotie a lui Pepe a fost internata la Terapie Intensiva la Sectia Toxicologie dupa ce ar fi luat un pumn de pastile. In urma supradozei Oana a lesinat si a ajuns inconstienta pe un pat de spital.
Faptul ca Oana se afla la Toxicologie a fost confirmat si de un bodyguard de pe acea sectie, care a declarat ca a primit ordine clare ca nimeni sa nu intre la Oana.

Vezi si

Sharon Stone povestește cum a pierdut milioane de dolari

Sharon Stone a povestit cum „au profitat” de ea oamenii, din punct de vedere financiar, …