Wednesday , December 7 2022

Oana Zăvoranu, dusa cu SMURD la Urgenţe

Oana Zăvoranu este în investigaţii la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală din cauza unei hemoragiii nazale şi a unei stări lipotimice, adică de leşin, a declarat, duminică, pentru Mediafax, medicul Bogdan Opriţa. Oana Zăvoranu a fost transportată de un echipaj SMURD de prim ajutor.
Potrivit lui Bogdan Opriţa, medicii au supus-o pe pacientă unui set complet de investigaţii, după care vor stabili dacă aceasta va rămâne internată.
În ultimele săptămâni, Oana Zăvoranu a fost foarte streasata din cauza divortului prin care trece. Starea ei de sănătate s-a înrăutăţit. Duminică, ea simţit că nu mai are aer şi a leşinat. Prietena ei, Ana Maria Prodan a fost cea care a însoţit-o la spital. Medicii au ajutat-o pe Oana Zăvoranu să respire cu o mască de oxigen.
Oana Zăvoranu a declarat la începutul săptămânii trecute că este însărcinată “într-o lună şi ceva” şi că tatăl copilului este noul ei iubit, Tudy.
Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti a decis, joi, că termenul în procesul de divorţ dintre Pepe şi Oana Zăvoranu rămâne 5 octombrie, respingând cererea de preschimbare a datei stabilite iniţial pentru judecarea acestei cauze.

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …