Friday , December 9 2022

Oana şi Pepe au comunicat prin Cristi Brancu

“Ar trebui să mai pună mânuţa pe carte. Mămicuţa mea iubită şi puţin analfabetă, mai citeşte şi tu câte ceva. De ea trebuie să avem multă compasiune. Indiferent ce zice, e o femeie posedată. Nu am ce să invidiez la ea…nici sufletul, nici înfăţişarea. Sunt decisă să demasc diavolul din Mărioara”, a spus Oana despre mama sa pe Antena2.
Oana a adăugat: “Noi nu ne luptăm pe doi castraveţi şi trei roşii, ci pe zeci de mii de metri pătraţi de spaţii închiriate. Ea nu clipeşte când trebuie să semneze ceva fals. Oameni care să mintă cu atâta obrăznicie nu am văzut niciodată”.
“Pepe este aşa de cumsecade şi nu mi-a închis conturile de Facebook. Eu nu am probleme financiare aşa că oricând aştept o propunere pentru a-mi lua acel server şi a mi-l plăti. Eu îi înţeleg tristeţea şi supărarea lui Pepe, dar ar trebui să fie suficient. Mama lui Pepe şi sora lui Pepe au fost şi ele autoarele despărţirilor noastre, la fel ca mama mea. Eu nu mai vreau să mă lupt cu Pepe, n-am nimic nici cu familia lui, am viaţa mea”, a spus Zăvo.
Aceasta a adăugat: “Eu urasc victimizarea lui, dar el a luat 800 de euro pe ediţie la emisiune. Pepe i-a spus Anei că are nişte înregistrări care pe mine m-ar face să renunţ la nişte persoane foarte importante din viaţa mea în acest moment, adică avocatul, soţia avocatului, mai mulţi. L-aş ruga să-mi pună la dispoziţie aceste filmări, dacă m-a iubit vreodată. În secunda doi, aş retrage plângerea penală”.
După declaraţiile Oanei, Pepe i-a dat un mesaj lui Brancu în care i-a spus că îi va pune la dispoziţie toate materialele. “Eu nu ştiu de ce lui îi e teamă să vorbească cu mine”, a punctat Oana.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …