Wednesday , April 17 2024

Oana Roman si Marius Elisei au strans 80.000 de euro la nunta

nunta oana roman

Unul din cele mai frumoase evenimente din viaţa Oanei Roman (37 de ani), nunta cu Marius Elisei şi botezul fiicei lor, s-a dovedit a fi şi cât se poate de profitabil. Petrecerea ce a avut loc la Palatul Ştirbey le-a umplut buzunarele mirilor cu aproximativ 80.000 €, bani obţinuţi în doar câteva ore de distracţie şi care au fost îndesaţi într-o valiză vintage.
Palatul Ştirbey a răsunat, duminică seară, de cântecele de petrecere ale Catangăi, la nunta Oanei Roman cu Marius Elisei (27 de ani). Dedicaţiile au început să curgă. La fel şi plicurile cu bani pentru însurăţei. Primele au apărut după al treilea fel de mâncare, pulpele de raţă cu orez sălbatic şi dulceaţă de ardei iute, care au în-locuit tradiţionalele sărmăluţe. Oana a pregătit pentru colectarea banilor o valiză vintange cu fotografia familiei în formulă completă: mireasa, Marius, Maria Isabela, dar şi câinele.
Pentru că meniul a fost unul sofisticat, locaţia de lux şi artişti numeroşi, sumele vehiculate printre meseni au fost între 400 şi 1.000 de euro de familie, în funcţie de darea de mână a fiecăruia, astfel că, la un calcul sumar de 115 de familii cu o medie de 700 de euro, ajungem la o colectă de aproximativ 80.000 de euro, bani pe care Oana i-a înghesuit în valiza aşezată la vedere, pe masa mirilor.
libertatea.ro
 

Vezi si

“Mergeți acasă”: Turismul excesiv stârnește reacții în Spania

Mișcările „anti-turistice” se înmulțesc în Spania, a doua cea mai vizitată țară din lume, determinând …