Friday , May 31 2024

Oana Roman, mai slaba cu cateva kilograme? Iat-o la botezul fetitei lui Pepe!

Deşi nu au voie să “dea din casă” de la petrecerea de botez a fetiţei lui Pepe, Adelina Pestriţu şi Oana Roman şi-au făcut de cap şi s-au pozat cu telefoanele. Apoi au pus pozele pe Facebook, iar reacţiile oamenilor au fost aproape imediate.
Adelina a postat pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii cu ea, într-una din ele regăsindu-se şi Oana Roman. Dacă Adelina a ales o rochie neagră, lungă, cu spatele gol, extrem de senzuală, Oana Roman nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Ea a purtat tot o rochie neagră, foarte elegantă din voal. Se pare că imaginea i-a impresionat pe amicii virtuali ai Adelinei, care au comentat pe marginea eleganţei celor două, dar şi a siluetei Oanei Roman, care pare să fie mai slabă decât o ştiau mulţi.
“O superbă, o adevărată divă, iar Oana este o drăguţă”, “Două frumoase, foarte frumos vă stă amândurora. Distracţie plăcută” sau “A slăbit Oana sau e doar impresia mea?”, au fost câteva dintre remarcilor fanilor.
Altfel, Oana Roman a schimbat două ţinute pe parcursul zilei. La biserică, ea a purtat o rochie acoperită cu paiete şi o haină de blană, după care s-a schimbat repede înainte de a ajunge la restuarant.
Libertatea.ro

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …