Wednesday , May 12 2021

O recunosti pe cea mai celebra blonda din lume in anii '70-'80?

În urmă cu trei – patru decenii, era extrem de atrăgătoare şi reuşea să capteze imediat atenţia. Acum, la 61 de ani, vârsta şi-a pus amprenta pe chipul ei, brăzdat de riduri, dar şi pe trupul ei – nu mai are silueta de altădată, ba chiar s-a îngrăşat bine. Are, însă, un zâmbet minunat, dar şi multă poftă de viaţă. Recent, ea a fost premiată de revista “Elle”, la Stockholm.
Agnetha Faltskog a cunoscut faima mondială ca membră a legendarului grup ABBA, care a vândut, până în prezent, peste 400 de milioane de albume în întreaga lume, ocupând astfel locul patru în lume din punct de vedere al albumelor vândute în toate timpurile şi locul al doilea în lume în privinţa albumelor vândute de grupuri muzicale.
Blonda s-a măritat cu unul dintre colegii ei de trupă, Bjorn Ulvaeus, în iulie 1971. Primul lor copil, Linda Elin, s-a născut în februarie 1973. Fiul celor doi, Peter Christian, a venit pe lume în decembrie 1977. Agnetha şI Bjorn s-au separat în anul 1978. În anul 1990, cântăreaţa suedeză s-a căsătorit cu Tomas Sonnenfeld, de care a divorţat în anul 1993. Ulterior, ea a avut o relaţie amoroasă cu Gert van der Graaf.

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …