Thursday , November 30 2023

O recunosti? Britney Spears, stilata si stralucitoare la Oscaruri (FOTO)

Britney şi-a vopsit părul într-o nuanţă de şaten ciocolatiu, iar schimbarea o prinde de minune, oferindu-i un look fresh şi făcând-o să pară cu câţiva ani mai tânâră.
La petrecerea organizată de Elton John după decernarea Premiilor Oscar, cântăreaţa a impresionat cu o rochie lungă cu un decolteu impresionat, dar şi cu o broderie impresionantă pe spate.
Se pare că vedetei îi prieşte despărţirea de logodnicul ei Jason Trawick, după o relaţie care a durat doi ani şi jumătate.
Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.
Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului “Circus”, în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie “Glee”, după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, “Femme Fatale”, din care single-ul “Hold It Against Me” a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …