Thursday , April 18 2024

O înregistrare video cu conţinut sexual în care apare Tupac Shakur ar putea fi lansată pe DVD

O înregistrare video cu conţinut sexual, în care rapperul american Tupac Shakur dansează şi cântă în timp ce o femeie neidentificată îi face felaţie, a fost descoperită recent în Statele Unite şi ar putea fi lansată pe piaţă pe suport DVD, informează contactmusic.com.

Această înregistrare cu o durată de cinci minute îl arată pe Tupac Shakur – care a murit împuşcat în 1996 – angajat în ipostaze intime cu o femeie necunoscută, care îi face sex oral, în timp ce rapperul cântă şi dansează pe propriile compoziţii muzicale.
Înregistrarea a fost realizată cu ocazia unei petreceri private ce a avut loc în 1991. În aceste imagini, Tupac apare ţinând un pahar cu alcool într-o mână şi o ţigară cu marijuana în cealaltă mână şi discută cu rapperul Money B. din grupul Digital Underground, în timp ce femeia necunoscută continuă actul sexual pe care îl începuse.
Potrivit site-ului TMZ.com, proprietarul înregistrării intenţionează să o lanseze pe piaţă pe suport DVD.
Tupac Shakur nu este prima celebritate ce poate fi văzută într-o înregistrare cu conţinut sexual.
Fostul model Playboy Kendra Wilkinson a declarat în 2010 că se simte “rănită”, după ce o casetă video pe care o înregistrase cu fostul ei iubit Justin Frye pe când avea vârsta de 18 ani a fost lansată pe piaţă pe suport DVD cu titlul “Kendra Exposed”.
În 2004, o înregistrare care o prezenta pe starleta Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, în timp ce făcea sex cu fostul ei iubit Rock Salomon, a fost lansată pe DVD cu titlul “1 Night in Paris”.
În 2007, un DVD intitulat “Kim Kardashian Superstar” a fost pus în vânzare, în care starleta Kim făcea sex cu iubitul ei de atunci, Ray J.
Shakur, autorul unor hituri precum “California Love” şi “Ghetto Gospel”, a decedat în 1996, la Las Vegas. Rapper-ul se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row, Marion “Suge” Knight, în momentul în care a avut loc un atac armat, în care şi-a pierdut viaţa. Shakur şi Suge au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident. În urma atacului, Tupac a murit, iar proprietarul studioului a fost trimis la închisoare pentru încălcarea condiţiilor de eliberare condiţionată.
După moartea artistului au fost lansate peste o duzină de albume, imaginea sa fiind aproape la fel de importantă precum cea a lui Che Guevara sau Bob Marley.

Vezi si

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o operațiune din Al Doilea Război Mondial

Prin cel mai recent film al său, ”The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, inspirat de o …