Tuesday , December 6 2022

O fotografie cu Messi și Ronaldo a strâns 5 milioane de like-uri în 2 ore. E realizată de Annie Leibovitz pentru Louis Vuitton

Messi și Ronaldo au fost fotografiați într-o reclamă Louis Vuitton realizată de celebra artistă Annie Leibovitz. O alăturare surprinzzătoare, mai ales că cei doi nu joacă fotbal, ci șah. Fotografia este realizată de Annie Leibovitz, cea mai cunoscută portretistă a vedetelor, în care i-a surprins pe Leo Messi și Cristiano Ronaldo împreună, într-o reclamă pentru brandul de lux Louis Vuitton, se viralizează pe rețelele sociale.

Cele două mega-staruri, mari adversari în istoria sportului, joacă șah pe o valiză realizată de celebrul brand de lux. Atât Messi, cât și Ronaldo au distribuit fotografia pe propriile conturi de Facebook și, deloc surprinzător, s-a viralizat cu viteza luminii.

Conform Digi24, în doar două ore, CR7 a strâns 3 milioane de aprecieri pentru cadrul realizat de Annie Leibovitz, în vreme ce Messi a adunat „doar” 2,4 milioane de aprecieri. Plus un număr uriaș de redistribuiri din partea ambilor.

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …