Wednesday , February 1 2023

O fostă menajeră a celui mai iubit cuplu din lume, Angelina Jolie – Brad Pitt, dezvăluie: "Fac sex ca iepurii, pe unde apucă"

jolie-pitt

Sunt împreună de mai bine de nouă ani şi se pare că iubirea dintre Brad Pitt (50 de ani) şi Angelina Jolie (38 de ani) e mai intensă ca oricând, dacă e să ne luăm după dezvăluirile făcute recent de o fostă menajeră a cuplului.
După ce a renunţat să mai fie angajata lor, o fostă menajeră a început să vândă secrete din casa Angelinei şi a lui Brad ziarelor de scandal din SUA. Femeia a relatat pe larg detalii despre viaţa de cuplu a celor doi actori şi a celor şase copii ai lor. Astfel, potrivit unei reviste din SUA, Angelina şi Brad trăiesc pasional fiecare zi.
“Sunt ca iepurii, fac sex pe unde apucă şi nu contează dacă prin preajmă se mai află cineva, fie că e vorba de vreunul din copiii lor sau de vreun angajat. Pur şi simplu, dintr-odată trec la treabă”, a povestit angajata. Mai mult, aceasta susţine că ei au în dormitor un arsenal impresionant de jucării sexuale, de la vibratoare de tot felul la diverse accesorii de introdus în… anus. “Sunt perverşi. Nu se plictisesc niciodată şi chiar cred că sunt perfecţi unul pentru celălalt”, a mai spus femeia, care a dezvăluit totodată că Brad sudează ţigările, atât pe cele cu tutun, cât mai ales pe cele cu marijuana.
libertatea.ro
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …