Friday , February 3 2023

O fostă membră Spice Girls a dezvăluit că a avut o aventură de o noapte cu o colegă de trupă

Melanie Brown, cunoscută sub numele de Mel B, a susţinut că a avut o aventură de o noapte cu colega sa din trupa Spice Girls, Geri Halliwell (casatorita Horner), relatează duminică Press Association, citată de Agerpres.

Brown, 43 de ani, a spus că aventura a avut loc în perioada de glorie a formaţiei şi au glumit după aceea în legătură cu asta. Ea a spus că Horner, 46 de ani, o va “ucide” pentru că a dezvăluit acest lucru, potrivit The Sun.

Brown a dat din cap în semn de confirmare când a fost întrebată de prezentatorul emisiunii Good Morning Britain, “Te-ai culcat cu Geri?”.

“(Geri) mă va urî pentru asta, dar este un fapt. S-a întâmplat şi am glumit după aceea în legătură cu asta. Am fost cele mai bune prietene”, i-a spus Mel lui Piers Morgan.

“Da, am spus-o acum. O să mă omoare (Geri), la fel şi soţul ei”, a mai spus Mel B. Geri Horner este căsătorită cu directorul echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …