Tuesday , September 27 2022

O cunoscuta vedeta a Antenei 1 s-a despartit de iubit, dupa 5 ani de relatie

crina-abrudan

Se pregăteau de nuntă, pe care o programaseră anul viitor, dar în loc să ajungă împreună la altar, au luat-o pe drumuri separate. După o relaţie de cinci ani, Gabi Popescu (40 de ani) i-a spus adio Crinei Abrudan (35 de ani). Blondina de la Antena 1 a fost nevoită să îşi ia lucrurile şi să se mute din casa fostului fotbalist.
Crina Abrudan era fericită nevoie mare, căci se pregătea de nuntă. Ea şi fostul fotbalist Gabi Popescu plănuiau să-şi unească destinele în faţa Domnului anul viitor, iar naşi trebuiau să le fie Luminiţa şi Cosmin Olăroiu. După o relaţie de cinci ani, în care totul părea perfect, ştirista şi fostul fotbalist şi-au spus adio.
De aproape o lună, Crina este văzută de colegii din Antenă tot mai abătută, însă puţini sunt cei care ştiu motivul tristeţii ei. Libertatea a aflat că, după o ceartă aprigă, blodina a fost nevoită să îşi strângă lucrurile din casa fostului iubit şi să se mute cu chirie într-un apartament din Capitală. Crina Abrudan şi Gabi Popescu s-au cunoscut în 2008, la o petrecere.
La scurt timp, s-au mutat împreună. Blonda l-a cucerit pe fostul internaţional şi cu talentul ei în bucătărie. Nu de puţine ori Popescu s-a lăudat apropiaţilor că are o iubită de care nu s-ar despărţi niciodată: frumoasă, deşteaptă, cu o carieră în spate şi o bucătăreasă desăvârşită… Se pare însă că dragostea nu trece neapărat prin stomac!
libertatea.ro

Vezi si

După decesul reginei Elisabeta a II-a, preţul de vânzare al câinilor Corgi atinge noi recorduri

Câinii Corgi, patrupede de talie mică adorate de regina Elisabeta a II-a, au atins preţuri …