Monday , May 27 2024

O companie americana a lansat un pachet de servicii pentru tratarea migrenelor si a mahmurelii

Doi tineri americani au lansat o companie specializat\ într-un domeniu de ni[\, ajutându-le pe nefericitele victime ale mahmurelii s\ î[i revin\ mai u[or dup\ o petrecere în timpul c\reia s-a consumat prea mult alcool, informeaz\ AFP.
Compania Hangover Helpers are deja succes, la doar câteva s\pt\mâni dup\ ce a fost lansat\ de Marc Simons [i Alex Vere-Nicoll, în Boulder, un ora[ universitar din statul american Colorado.
Pentru o tax\ de 15 de dolari de persoan\, compania livreaz\ la domiciliu burritos [i b\uturi energizante, cu scopul de a combate eficient durerile de cap [i pentru a calma stomacurile sensibile. Cei doi tineri absolven]i americani fac, totodat\, cur\]enie în camerele studen]ilor, îndep\rtând paharele sparte, sticlele goale, mucurile de ]ig\ri de pe mochet\ [i resturile de alimente r\mase dup\ petrecere.
“Oamenii pot s\ ne sune chiar la miezul nop]ii, chiar în zilele de s\rb\toare, atunci când constat\ c\ lucrurile au început s\ le scape de sub control [i au nevoie de cineva care s\ le fac\ curat în camer\, a doua zi de diminea]\”, a declarat Alex Verre-Nicoll.
“Îns\, verific de fiecare dat\ a doua zi de diminea]\, deoarece, adeseori, ei sunt înc\ be]i [i nu-[i mai amintesc c\ ne-au sunat”, a ad\ugat aceea[i surs\.
În prezent, se înregistreaz\ o perioad\ de acalmie în campusul universitar din Boulder, deoarece este sezonul examenelor, iar cei doi fondatori ai companiei asigur\ ei în[i[i serviciile pentru care sunt contacta]i. În curând, îns\, ei sper\ s\ fac\ primele angaj\ri [i au m\rturisit c\ au fost deja contacta]i pentru a pune bazele unei francize la nivel na]ional.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …