Thursday , March 30 2023

O bomba sexy calcă pe urmele Innei şi ale Alexandrei Stan! Cu ce hit a convins MTV

roxana-nemes

În ultimii ani, tot mai mulţi artişti români au depăşit graniţele cu melodiile lor. Edward Maya, Inna, Alexandra Stan, Morandi, Akcent sunt doar câteva dintre exemple. Inna a devastat clasamentele cu hitul “Hot”, în timp ce cariera Alexandrei Stan a explodat cu megasuccesul “Mr. Saxobeat”. Ambele melodii au strâns zeci de milioane de vizualizări pe YouTube şi le-au rotunjit generos conturile.
Roxana Nemeş, care ar putea semna contractul vieţii ei cu un gigant media, MTV Statele Unite. Roxana i-a impresionat pe americani cu hitul “Boom bang”, cântat împreună cu Admiral C4C. Interpreta spune că se află foarte aproape de finalizarea înţelegerii, şi, implicit, de o carieră muzicală internaţională.
“Propunerea MTV America este pe bune şi urmează să semnez prin Cat Music, pentru că ei se ocupă de acest contract. Sunt foarte fericită de când am aflat vestea şi de-abia aştept să batem palma. Sper ca acest hit să mă ajute să intru şi pe piaţa internaţională. Când au auzit cei de la Cat Music melodia, au spus de la început că e foarte potrivită pentru piaţa externă şi uită că acest lucru se întâmplă. Ca să mă menţin pe piaţa internaţională, este evident că am nevoie şi de alte hituri. Ideea de colaborare i-a aparţinut lui Admiral C4C, care şi-a dorit să cânte alături de mine. A ieşit melodia << Boom bang >> şi suntem foarte mulţumiţi. Sunt pregătită pentru o carieră internaţională, pentru asta m-am apucat de muzică şi pentru acest lucru muncesc. Ţintesc foarte sus!”, a declarat Roxana Nemeş pentru ziarulring.ro.

Vezi si

„Papa Balenciaga”, o fotografie editată cu ChatGPT, ar putea fi primul caz celebru de dezinformare în masă al AI

După ce o fotografie falsă cu Papa Francisc îmbrăcat într-o geacă albă de lux, marca …