Monday , April 15 2024

O autobiografie în imagini a rockerului Jimmy Page, epuizata înainte de a fi lansata

Volumul fotografic autobiografic al rockerului Jimmy Page, fostul chitarist al trupei Led Zeppelin, intitulat “Jimmy Page by Jimmy Page”, a fost epuizat înc\ înainte de a fi lansat oficial pe pia]\, informeaz\ nme.com.
Toate volumele din aceast\ edi]ie limitat\ au fost cump\rate în regim de pre-comand\.
Volumul, având un pre] de 495 de lire sterline (558 de euro), con]ine, în cele 512 pagini ale sale, peste 650 de fotografii, care îl prezint\ pe celebrul chitarist britanic surprins în diverse ipostaze de-a lungul carierei sale.
Volumul “Jimmy Page by Jimmy Page”, editat de Genesis Publications, este legat în piele, iar copertele sunt învelite în m\tase. Selec]ia fotografiilor a fost realizat\ chiar de Jimmy Page, care este [i autorul textelor explicative.
Fotografiile au fost realizate de Kate Simon, Neal Preston, Ross Halfin [i Pennie Smith, iar volumul va fi prezentat oficial publicului larg în cadrul unei expozi]ii, care va fi deschis\ în perioada 5 – 6 noiembrie, la Elms Lester Painting Rooms din Covent Garden la Londra.
Jimmy Page este chitaristul trupei Led Zeppelin, care a vândut mai mult de 300 de milioane de albume în lumea întreag\. Printre cele mai de succes piese ale trupei se num\r\ “Stairway to Heaven”, “Whole Lotta Love” [i “Kashmir”.

Vezi si

Zendaya, starul din „Dune”, a fost de mică sursa de venit a familiei: “Îmi doresc să fi mers la școală”

Zendaya este vedeta celui mai nou număr al revistei Vogue. Într-un pictorial plin de culoare, …