Wednesday , November 30 2022

O autobiografie în imagini a rockerului Jimmy Page, epuizata înainte de a fi lansata

Volumul fotografic autobiografic al rockerului Jimmy Page, fostul chitarist al trupei Led Zeppelin, intitulat “Jimmy Page by Jimmy Page”, a fost epuizat înc\ înainte de a fi lansat oficial pe pia]\, informeaz\ nme.com.
Toate volumele din aceast\ edi]ie limitat\ au fost cump\rate în regim de pre-comand\.
Volumul, având un pre] de 495 de lire sterline (558 de euro), con]ine, în cele 512 pagini ale sale, peste 650 de fotografii, care îl prezint\ pe celebrul chitarist britanic surprins în diverse ipostaze de-a lungul carierei sale.
Volumul “Jimmy Page by Jimmy Page”, editat de Genesis Publications, este legat în piele, iar copertele sunt învelite în m\tase. Selec]ia fotografiilor a fost realizat\ chiar de Jimmy Page, care este [i autorul textelor explicative.
Fotografiile au fost realizate de Kate Simon, Neal Preston, Ross Halfin [i Pennie Smith, iar volumul va fi prezentat oficial publicului larg în cadrul unei expozi]ii, care va fi deschis\ în perioada 5 – 6 noiembrie, la Elms Lester Painting Rooms din Covent Garden la Londra.
Jimmy Page este chitaristul trupei Led Zeppelin, care a vândut mai mult de 300 de milioane de albume în lumea întreag\. Printre cele mai de succes piese ale trupei se num\r\ “Stairway to Heaven”, “Whole Lotta Love” [i “Kashmir”.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …