Wednesday , November 30 2022

O actrita din Romania va juca in serialul "Borgia", difuzat de HBO

ana ularu

O actrita din Romania va juca in serialul ”Familia Borgia”, care este difuzat la HBO. Ana Ularu va apărea în episodul 5, din seria a treia a producției, care va fi difuzat în România pe 24 mai.
În serial, Ana Ularu joacă rolul frumoasei ducese Catherine d’Albret, care îl cucerește de fiul Papei Alexandru al VI-lea, Cesare Borgia. Acesta este interpretat de actorul canadian Francois Arnaud, cel mai sexy actor al producției și ajunge prins în mrejele Anei în timpul unei misiuni în Franța. De altfel, Cesare chiar o ia de soție pe Ana, alias Catherine, la sugestia tatălui lui.
Ana Ularu este o actriță în vârstă de 27de ani. A început să joace de la 9 ani. La varsta de doar 17 ani Ana a jucat rolul Lolitei in filmul cu acelasi nume, “Lolita”, film romanesc in care a jucat alaturi de marele Stefan Iordache in regia faimoasei Catalina Buzoianu. In anul 2002 Ana Ularu a jucat in filmul “Maria”, film in care a interpretat rolul Ioanei.
Au urmat “Magnatul” si “Italiencele”, filme care au facut-o pe tanara domnisoara cunsocuta atat in Romania cat si in afara datorita interpretarii sale impecabile. Au urmat multe alte roluri interesante in multe alte filme insa dupa ce a luat premiul UCIN pentru debut, in 2006 i-a innebunit pe berlinezi cu rolurile din “Bucuresti-Berlin” si “Turkey Girl”.
Ambele filme sunt creatia regizorului Cristian Mungiu. De asemenea, Ana a jucat si in “Hartia va fi albastra” alaturi de Dana Dogaru si Adi Caraulean film care s-a bucurat deja de o primire excelenta la TIFF, unde a avut o proiectie privata. Printre ultimele sale realizari se numara si rolul din filmul “Tinerete pentru tinerete” al lui Francis Ford, film in care a jucat alaturi de Tim Roth.
In prezent, Ana Ularu lucreaza la multe alte proiecte de film, iar ultima sa aparitie pe micile ecrane a fost in filmul “Periferic”, in care a jucat rolul Matildei.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …