Wednesday , September 22 2021

“Nu-mi mai spuneţi Prinţ!” Harry renunţă la titlul regal și când e la muncă, alături de colegi

Ducele de Sussex a dezvăluit recent că are un nou loc de muncă, ca director executiv la un start-up din Silicon Valley. Odată cu noul său rol a renunţat la titlul regal şi în faţa colegilor săi.

Ducele de Sussex a luat decizia de a se angaja în această firmă şi odată ce s-a alăturat echipei a insistat ca noii colegii de muncă să nu îl numească „prinţul” Harry, relatează okmagazine.

Cel care a făcut publică această decizie pe care a luat-o Harry în faţa colegilor săi este chiar directorul companiei în care lucrează fostul moştenitor al Coroanei Britanice. Alexi Robichaux, CEO al companiei, a dezvăluit că Harry a decis să renunţe la titlurile sale regale inclusiv atunci când este la muncă.

La compania la care s-a angajat, Harry va promova o aplicaţie utilizată de marile corporaţii, precum Facebook, care are rolul de a îmbunătăţi starea de bine a angajaţilor, ca parte a rolului său de la BetterUp, o companie în valoare de 1,25 miliarde de lire sterline. Salariul şi programul de lucru de care beneficiază Harry aici, au rămas în continuare, confidenţiale.

Vezi si

Ed Sheeran, adevărul inconfortabil despre galele americane de premiere a artiștilor: „Pline de ură”

La câteva zile de la gala MTV VMA 2021, Ed Sheeran a vorbit despre aceste …