Tuesday , May 24 2022

NU Bianca a cerut divortul, ci Victor

bianca-victor

Victor Slav a pus piciorul în prag! Sătul de scandalurile în care Bianca l-a tras după el şi de presiunea mediatică din ultima perioadă, prezentatorul de la Meteo pare foarte hotârât să pună punct mariajului care durează doar de o lună şi jumătate, relateaza click.ro.  
Din persoana jovială care era, Victor Slav s-a transformat într-un tip posomorât şi abătut. Acesta s-a plâns apropiaţilor că nu mai suportă situaţia în care soţia sa l-a pus în nenumărate rânduri şi intenţionează să divorţeze de Bianca. Surse din anturajul vedetei tv au povestit pentru Click! că Victor ar fi luat această decizie cu mult timp înainte ca Bianca să ajungă şi ea la aceeaşi concluzie.
“Victor se simte folosit. Este ca o marionetă în relaţia cu Bianca. Cea care a greşit de la început este ea.  Bianca se pare că încă se mai întâlneşte cu Adrian Cristea, ba chiar Victor i-ar fi văzut împreună şi asta a fost picătura care a umplut paharul.
De când s-a întors din Dubai, s-ar fi întânlit de mai multe ori cu fostul iubit, lucru care l-a scos din sărite pe Victor. Lucrurile au degenerat şi de câteva zile se ceartă fără perdea. Scandalurile sunt tot mai intense”, au povestit apropiaţi ai prezentatorului ProTv.
Şi vecinii cuplului au confirmat că certurile răsună în tot blocul. Scandalul între ei durează de câteva zile, însă tensiunea s-a amplificat joi, când Bianca a urlat minute în şir la Victor, iar acesta i-a răspuns pe acelaşi ton ridicat, invocând divorţul.
Bianca: “Nu pot să confirm şi nici să infirm”
Bianca Drăguşanu a vorbit joi după-amiază la emisiunea “Acces direct” despre posibilul divorţ şi despre întâlnirea “întâmplătoare” cu Adrian Cristea din aceeaşi zi. Ea a legat tensiunile pe care le are cu soţul ei de mesajele pe care acesta şi le-ar fi dat cu Anda Adam.
“Dacă aş divorţa nu aş fi la televizor. Anda a declarat nişte lucruri şi trebuie să o credem. Nu pot să confirm şi nici să infirm acele mesaje pentru că îmi fac rău singură. Cunosc conţinutul acelor mesaje. Fiecare poate să înţeleagă ce vrea. Nu trebuie să mă destăinui”, a spus ea.

Vezi si

Cannes 2022: Cristian Mungiu, în căutarea unui nou Palme d’Or. RMN analizează problema xenofobiei

Regizorul român Cristian Mungiu pătrunde în lumea unui sat din Transilvania, pentru a analiza originea …