Wednesday , February 1 2023

Novak Djokovic se va casatori miercuri cu Jelena Ristic, in Muntenegru

djokovic

Novak Djokovic, redevenit numarul unu mondial dupa victoria de la Wimbledon, este asteptat marti seara in Muntenegru, unde ii va spune miercuri “da” logodnicei sale Jelena Ristic, in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe peninsula Sveti Stefan, scrie presa locala, citata de AFP.
Intrebat de AFP, un purtator de cuvant al familiei a precizat ca un comunicat va fi transmis presei, fara a divulga alte detalii, in conditiile in care familia Djokovic este foarte atenta sa mentina festivitatea departe de atentia mass media.
jelena risticUn dispozitiv de securitate discret, dar eficient, a fost a amplasat pe peninsula si pe plaja Kraljicina (plaja Reginei) unde va avea loc petrecerea, pentru a impiedica patrunderea persoanelor care nu sunt invitate.
Potrivit cotidianului sarb Blic, angajatii complexului Sveti Stefan s-au angajat in scris sa nu ofere niciun detaliu despre casatorie si sa nu vina cu aparate foto sau telefoane mobile la nunta.
Presa muntenegreana spune ca la nunta vor fi prezenti, printre altii, Boris Becker, Maria Sharapova, Andy Murray, alaturi de sarbii Viktor Troicki, Nenad Zimonjic, Ana Ivanovic si Jelena Jankovic.
La putin timp dupa victoria de la Wimbledon, Nole declarase ca va “inchide pentru un timp capitolul tenisului”.
“Vin cateva momente mari: casatoria, voi deveni tata in cateva luni. Vreau sa profit si sa petrec un timp cu apropiatii mei si cu viitoarea mea sotie”, spunea acesta.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …