Wednesday , December 7 2022

Noul album ”Midnights” al cântăreței Taylor Swift, cel mai difuzat album într-o singură zi pe Spotify

Cântăreața americană Taylor Swift le-a mulțumit fanilor săi pentru că “au făcut ceva uluitor”, după ce noul ei album intitulat “Midnights” a doborât recordul Spotify pentru cel mai difuzat album într-o singură zi, relatează sâmbătă dpa și AFP.  Cel de-al 10-lea album de studio al lui Taylor Swift a fost lansat vineri, cantautoarea în vârstă de 32 de ani descriind noul ei album, ce conține 13 piese, ”un colaj intens de urcușuri și coborâșuri, fluxuri și refluxuri”.


La mai puțin de 24 de ore mai târziu, gigantul de streaming muzical a anunțat că albumul a adunat cele mai multe difuzări într-o singură zi din istoria platformei.
“Şi înainte ca ceasul să bată miezul nopții pe 22 octombrie, Taylor Swift a doborât recordul pentru cel mai difuzat album într-o singură zi din istoria Spotify. Felicitări, taylorswift13”, a anunțat platforma pe contul său Twitter.
“Cum am ajuns să fiu atât de norocoasă, să vă am pe voi aici făcând ceva atât de uluitor?!”, a scris Taylor Swift.
Swift, deținătoarea a 11 trofee Grammy, a ajuns în vârful clasamentelor muzicale grație celor mai recente albume, printre care cele două discuri-surpriză pe care le-a lansat în timpul pandemiei de COVID-19, ”Folklore” și ”Evermore”.

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …